onsdag 14 augusti 2013

Min present


 Jo jag fyllde ju år här för några veckor sedan och visst har jag berättat om att jag blivit uppvaktad och så, men jag har ju faktiskt inte visat min fina födelsedagspresent.
En riktig trotjänare i form av en stabil och stadig damcykel. Passar alldeles utmärkt till någon som snart, inte än, men snart fyller "tant'".Än så länge har jag inte cyklat vidare långt eller mycket med min nya vän, men jag ser verkligen fram mot att få susa fram här i byn. 
Så se upp där ute för snart kommer jag och ja, det är inget tvång, men stanna mig gärna och bjud mig på en kopp kaffe eller så. Det har jag alls inget emot!

11 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Vilken fin present och vilka fina bilder. Vet inte om jag sa grattis när du fyllde, gjorde jag det inte , så grattis i efterskott.
Kram Helena

Välkommen Hem! sa...

En sån fin en! Synd bara att man bor så långt bort så man missar när du far fram där som värsta "Hedvig" på din stålhäst!
Men imorgon ska jag mot dina trakter!
Kram kram! Judita

Maj sa...

Fylla "tant" kan det väl aldrig bli tal om i ditt fall. Det är inte siffran det hänger på....du ser ju ut som hälsan själv och är så aktiv med både det ena och det andra.

Casa of Mia sa...

Härligt med en rejäl cykel - jag har själv en Skeppshult med cykelkorg, hi hi! Grattis i efterskott, kram

Charlie sa ... sa...

Härligt med cykel! Så fin!

Grattis i efterskott och kram från mig!

Sahra sa...

Vilken fantastiskt bra present. Har en likadan och är sååå nöjd med valet av den. Behövs inga fräsiga racers. På landet trampar man bäst på en klassiker
Kram

Lena - gott för själen sa...

Precis en sån, fast beige, har jag också fått i present för några år sen. De är ju så bra de där stadiga tant-cyklarna :-)

Hade du susat förbi mig här hemma så hade jag bjudit på kaffe direkt!

Kram Lena

Malin - Stjärnflocka sa...

Så fin!!! och vilka härliga bilder!
Kram Malin

Gabriella sa...

Åh så fin du är! Och härligt med en ny rejäl cykel, vilken fin present:)

Marika sa...

Grattis i efterskott och den där kaffekoppen har jag ju lovat så det ska bli av hoppas jag, då kan du ju cykla hit, lagom lång tur då vi bor nästan grannar.
Fin fin present var det verkligen.
Kram

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Vilken fin present! Klart att det skall vara tantcykel med korg, det är det bästa:) Fina bilder på dig också. kram Victoria