måndag 19 augusti 2013

Dagens tips - Listan av Robert Kviby


God morgon vänner!
Solen strålar sådär underbart, vattnet glittrar här nedanför och ja det känns rent av förargligt att ha en jobbdag framför sig. Häng på bryggan lockar mycket mer, det kan jag lova.

Men, men, det är som det är, semestern är sedan ett tag slut och nu även helgen. Idag har de minsta små trollungarna laddade till tänderna åkt till sitt dagis, oj vad de såg fram mot att träffa alla kompisar igen.

Själv tänkte jag bjuda er på ett alldeles rykande färskt boktips. Det är Robert Kviby, författare av "De korrupta" som just idag släpper sin nya bok "Listan".
 "Listan" som är en spänningsroman släpps idag exklusivt som e-bok  på Robertkviby.se och i 10 dagar har ni nu chansen att gå in och ladda ner boken helt gratis, alternativt välja en summa att betala för att stödja författaren. 


I september i samband med bokmässan kommer sedan boken att släppas som pocket. Men gör som jag, ladda ner den gratis nu - varför vänta liksom? Jag har laddat ner den till min Ipad och jo även om jag får slåss med barnen om själva Ipaden ska jag väl hitta tillfällen att läsa.

Klicka HÄR för att se en trailer av boken och ladda ner boken gratis på Robertkviby.se
Boken läses lättast med gratisprogrammet Adobe Digital Editions eller på surfplatta/läsplatta/Iphone

Håll dessutom utkik ikväll, för då kommer ni ha chansen att vinna Roberts första bok "De korrupta" i vanligt bokformat.

2 kommentarer:

Linda sa...

En författare som jag har "missat". Ska genast lägga till honom på min läslista.

Kram Linda

Anonym sa...

Hoppas att den kommer i ljuboksformat också.
Kram mamma c