torsdag 18 juli 2013

Sista kvällen
Sista kvällen i Italien spenderades ute på stan.
En liten kille som fortfarande var svag och dålig och en lite större kille som hade öroninflammation. (och nej de röda "grejjerna" på öronen har inget med öroninflammationen att göra, någon som skulle skoja till det bara...)Förutsättningarna för en lyckad kväll var som sagt inte de bästa.

Igår åkte vi ifrån Italien och tog ett litet stopp i Monaco men tyvärr fick jag inte med mig kameran. Eller om man säger såhär. Min ork och energi försvann där någonstans mellan magsjuka och öroninflammation och det har varit några rätt tuffa och jobbiga dygn. Nu är vi hemma igen och lilleman mår äntligen, äntligen lite bättre och har fått behålla maten idag. Usch vad hemskt det är när de små drabbas av sådant, och i värmen dessutom. Han har varit så svag, blek, hålögd och emlig, men nu äntligen börjar livsandarna återvända.

Ett lite trist avslut på en annars helt fantastisk semester, nu fortsätter vi ledigheten här hemma i Sverige och jag ser fram mot att få återhämta mig här hemma i mitt härliga hus. Senaste dagarna har gjort att jag känner mig som ett gammalt vrak, men det får lite vila råda bot på nu!


4 kommentarer:

Sahra sa...

Makalösa vackra kvinna!

Anonym sa...

Jag tycker "vraket" ser makalöst vackert ut i supersnygg och cool klänning. Ha en fortsatt skön semester!
//Elisabeth

Hemkära Hanna sa...

Hoppas att ni återhämtar er väldigt fort och får njuta ordentligt hemma också!

Hajan sa...

Välkommen hem till Ert fina hus igen. Jag sade till min dotter
så olikt Jannike, hon brukar skriva
varje dag. Lilla vän så jobbigt för
Er alla. Så mysiga bilder från
dessa smala prång, det är underbart i alla fall.
Skönt att Ni är hemma igen, då går
det fort med tillfrisknandet.
kram Hajan