söndag 21 juli 2013

Because I'm worth itÅh vilken härlig sommarkväll vi har här idag.
En kväll som har följt efter en härlig dag med sol och värme och förutom att jag har målat dörren och staketet på lekstugan har jag slappat i solen. Bäddade upp med min härliga somriga DAY pläd och kuddar på altanen. Där låg jag och småslumrade och lyssnade på Sommar i P1. Galet skönt och verkligen inte något jag brukar göra med tanke på att mina barn har varit små så himla länge. (Tre barn i varierande åldrar ni vet...) Men nu börjar de bli lite större och man kan faktiskt få till de där små stunderna ibland, så då gäller det att ta dem helt enkelt.

Igår hade vi gäster och jag gjorde en smaskig choklademousse, och det blev visst lite över, så så snart de små trollen är uppe ur badkaret ska jag traska ner till bryggan och ta mitt kvällsdopp och sedan sjunka djuuuuupt ner i soffan och njuta av lite smarrig choklademousse.

"Because I'm worth it" - eller nåt!

7 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Låter underbart! Kram

Charlie sa ... sa...

Of course!

Njutning maximum.

Love it.

KRAM

Mittgodastefinaste sa...

Yes you´re worth it! Mums! Kvälls- och morgondoppen är de bästa! Idag planerar vi dock för en heldag på en strand lite längre bort!

Kram Jenny

Unknown sa...

Vill att du ska veta att jag läser här och njuter av alla dina vackra bilder och dina ord. Jag har följt er via italien (vilket underbart ställe!!!!) och hem till den vackra svenska sommaren igen.
Och ser att du njuter lika mycket som jag gör ...

NJUT ÄNNU MER,
kram u.

Mamma C sa...

Låter helt perfekt.
Kram Mamma C

Sahra sa...

Of course u are!

Ekenäsliv sa...

Å himmel så gott!
Skönt att ni alla verkar pigga och krya igen och ta igen er i den svenska sommarvärmen:-)
Kram Anna