söndag 22 juli 2012

Kvällspromenad


 Bakom huset, som ligger högt uppe på ett berg, fortsätter en smal grusväg bortom en krök. Efter middagen tog jag och lilla E en promenad uppåt vägen, bortom den där svängen och klev ut i ett landskap av milsvida vyer, grusvägar och "stenmurar" eller "stenkullar" längs vägens kanter.


Solen hade just försvunnit ner bakom en av de gröna kullarna, hand i hand klättrade vi upp på stenarna och spatserade där en bit ovanför vägen och pratade om ditt och datt.


Ett riktigt sagolandskap och jag är helt övertygad om att promenaderna hit upp kommer att bli en stående vana. Nästa gång gärna medan solen ännu inte helt har försvunnit ned. Det måste vara helt magiskt med tanke på magin som infann sig just i kväll. Vi har nu varit här i ett och ett halvt dygn och jag slutar inte fascineras, så vackert är det!


Vilka sommarkvällar, ibland är livet ganska fint minsann!

7 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Vilken sötnos! Helt bedårande i vit klänning, fin rosett och söta skor.

Så njutningsfullt ni har det!

Kram

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Men sååååå härligt ni har det...Frankrike gör inte ont förstår jag !! Fortsätt o njut o tack för att jag får ta del av det via dina underbara bilder !!

Kraaam

Lena - gott för själen sa...

Vad roligt att ni har det så bra! Det ser verkligen underbart ut. Vad söt hon är, lilla tjejen.

Kram Lena

Lina sa...

Ja men oj vad veckert! Och vilken söt liten sessa du har med dig.

Hajan sa...

Först vill jag säga att det syns vem som är mamma till lilla E.
Jag ser framför mig med,hur ni skall gå till någon matmarknad eller små härliga affärer.Handla morgon brödet på ett ställe,fixa god ost vid en annan affär.Jag vet när vi bodde i Italien en månad då,var inköpen så härliga att göra.
Vi bodde i norra italien då.
Lycka till på Er semester nu !

Sandra sa...

Ser helt underbart ut!

Tina sa...

Nu undrar jag om ni befinner er nära Cassis? En släkting har en studio där som vi brukar låna, ser du skylten så åk ner. Det är himlans vacker nere vid Calancerna..
Gullig tjej!

kram