lördag 6 december 2014

LördagsgodisHar ni testat Dumlekola med pepparkakssmak?

Gör det!
Jag har gått helt bananas och fått en rikgit hang up på dessa små sega, mjuka kolor med smak av pepparkaksdeg. Titt som tätt finner jag mig plocka på mig en påse när jag är i affären och handlar. Jag letade febrilt efter dessa under hela förra vintern men utan framgång så jag är väldigt nöjd i år då de finns här ute i vår affär.

Idag är det ju lördag så då är det ok att äta lite lördagsgodis, men jag har ett litet lager i skåpet under veckorna och det känns ju inte riktigt lika ok att smyga dit om kvällarna och nalla. 

Men det är ju snart jul, och då får man ju unna sig tycker jag. 

Ikväll ska jag på fest. 
Jag ser fram mot det. En vuxenkväll utan barn. Det är inte så ofta det händer oss så det ska bli otroligt roligt. Nu är det ju inte så att det inte inte är roligt när barnen är med, men ni förstår ju vad jag menar. Eller hur!

Så nu måste jag dyka ner i garderoben och botanisera för att förhoppningsvis hitta något passande.

Önskar er alla en mysig lördag!
3 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Men shiiiiit! Jag som älskar pepparkaksdeg!!!! Visste inte ens att de där godisarna fanns! Måste genast skrivas upp på shoppingnotan!

Ha en trevlig kväll!

Kram Lena

Gunilla sa...

Menar du att du har ett eget godislager som ingen annan vet om? Hmm....undrar vem du brås på?

Sahra sa...

Förstår preciiiis vad du menar. Var på vuxenfest förra lördagen och det är lite xtra speciellt när vi gör något eget mannen och jag.
Den där dunken vet jag inte om jag skulle våga hamstra. Den är ju livsfarligt god. Ha en fin andra advent. Med tanke på fest igår ligger du förhoppningsvis i soffan hela dagen och moffat dumle
Kram