söndag 28 december 2014

KvällsmysHär hemma har vi fortfarande julmys för fullt. Julen åker inte ut än på ett tag, det är ju nu under ledigheten vi vill njuta av allt det fina och mysiga. Men sen, efter trettonhelgen och framför allt efter Tjugondag Knut vill jag kasta ut allt och ta in det enkla och vinterkrispiga.


Vi har precis ätit middag och ska nu ner och titta på film på den stora duken och projektorn som A installerat under dagen. Riktig biofeeling.
I köket brinner ljusen och tallriset doftar i Höganäskruset. Hittade en liten ljushållare från Georg Jensen i mina gömmor när jag klädde granen den 23e, den hamnade i just tallriset och var ju faktiskt ganska så söt.

3 kommentarer:

Emschen sa...

Trodde först du hade gjort en sån som Ernst gjort i ett av sina julprogram. :)

Film på projektor är så mysigt! Vi hade det förr men när vi flyttade hittade vi inget bra ställe att ha den så vi sålde den. Blir det ett större hus ngn gång så ska vi definitivt ha projektor igen.

God fortsättning!

♥Linda♥ sa...

Visst är det härligt med allt mys nu. Jag har inte heller bråttom med att plocka bort. Man vill ju njuta ordentligt nu. Vintrigt och vanligt kommer det ju vara länge och väl sedan, typ hela jan, feb, mars.

Ha det fortsatt fint!

Hajan sa...

I år var första gången som jag inte hade tallris inne.
Där jag bodde förut, var skogen precis in på knuten.>jag kunde plocka själv. 'Jag blev erbjuden granris, men det barrar så mycket tycker jag.
Så vackra bilder