söndag 1 juni 2014

Sommar!


Första juni och officiellt sommar idag.
Äntligen vände vädret och värmen tog sig tillbaka även till oss. Nu när man fått smak på den är jag kraftigt emot väderomslag och spöregn. Mer värme,mycket, ,mycket mer!

Vi åkte på besök till mormor och kunde njuta av varma vindar och lek i trädgården.


Hej vad det går!

Jag älskar de söta små tusenskönorna som trängs överallt på mormors gräsmatta. Jag har gjort några tappra försök till att sprida några även hemma hos oss, även om jag vet att vissa räknar dessa mer som ogräs, men det vill sig inte alls. Det kan ju också bero på att någon är väldigt snabb att köra ut med gräsklipparen och allt som ofta halshugga vad jag nu försökt plantera ut.
Så nej, i dagsläget bara en grön tjock härlig gräsmatta här hemma, gott nog även det.

Ny arbetsvecka imorgon, och även den här av en kortare variant. Oj vad bortskämd man börjar bli av kortveckor. Det känns som om jag nog inte jobbat en full vecka sedan påsk.. och jag tror faktiskt knappt att jag har det heller. Semestern hägrar där framme och kortveckorna är ju ett härligt sätt att förlänga helgen, visst.

Men som sagt - sommaren är nu officiellt här, kortveckor eller ej!4 kommentarer:

Emschen sa...

Ja nu är det sommar!
Min gräsmatta är full med små vita vackra blommor och sen har jag en på min högra ankel också, så mycket älskar jag tusenskönorna att jag tatuerat in en.

Njut av sommaren!

Hajan sa...

vilket härligt smile från dotter din.Finns det något som gulligt
tycker vi äldre som när barnen får sin första glugg i munnen.
Vilken spontan glädje, härligt att se


Johanna | Tillvaron.se sa...

Ja, det kommer bli svårt när sommaren kommer och man får massa helveckor igen.. Förhoppningsvis lite mindre att göra i alla fall!

Anonym sa...

Underbar bild på er fina dotter sommar smile : ) kram från Hjo/Sofia