måndag 6 januari 2014

Vardag igen och reatips

Jaha, så var då julen över för denna gång.
Vi har haft en helt otroligt skön och välbehövlig ledighet här i skogen, men nu nästan kliar det i hela kroppen av behov av att både göra och äta något mer nyttigt.

Tillbaka till jobbet imorgon och jag har några väldigt intensiva veckor framför mig så att jag fått den här ledigheten känns ju otroligt bra. Även kroppen ska få tillbaka rutinerna. Det har blivit lite väl mycket av det goda och min "diet" (eller snarare mitt sätt att äta och leva i vardagen) har fått stryka på foten big time. Nu back to basics så no more socker för min del.

Och så var det ju det här med rean. Det finns så otroligt mycket fint och bra att ha saker ute till väldigt bra priser nu om man tittar runt lite. Dock har jag belagt mig själv med köpstopp, men jag undrar om inte något liiiiitet ska få slinka förbi ändå... 

Jag tänker inte tipsa om alla otaliga webbshoppar där ute, tror ni har koll och om inte får ni hojta, men jag tänker presentera två heta tips som är mina favoriter och där jag nästan alltid klickar hem något i reatider.Kära gamla Malene Birger. Dessa underbara kläder säljs ju lite varstans och jag har sett dem på rea både här och där. INGENTING slår dock Malene Birgers egen shop (HÄR). 
Dels för att hela sortimentet såklart finns med, men också för att rean där alltid är bättre än på andra ställen. Vad sägs tillexempel om 40% på i princip hela vinterkollektionen medan andra ställen bara ger 30%?
 Jodå, man tackar allt!
Jag brukar vänta på just denna rea (och har man is i magen går priserna ner ännu mer) och lägga beslag på de där godbitarna jag önskar mig men inte riktigt vill köpa till ordinarie pris.
Mitt andra tips är favvon Vistamia.
Vistamia har inte ett lika stort sortiment men hos härliga Maria brukar jag alltid hitta godbitar, både till mig själv och till barnen (framförallt till dottern). Vad sägs om märken som Valérie, Vintage by Fée, Darling och Noa Noa? Och för barnen går det nu ypperligt att fynda märken såsom Livly och NoaNoa.
Jag har pinpointat lite som jag nog skyndar mig att klicka hem.

Det var det!
Imorgon kör vi vardag igen - inte utan att man längtar lite hur otroligt det än låter.


6 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Här kör vi ledigt i morgon med då skolan har studiedag. Men sen är det allvar för oss med. Inga lata sovmornar mer;-)
Men visst är det ändå skönt med lite rutiner igen, det blir liksom lite mer ordning då;)
Kram Anna

hemma hos lilla mej sa...

Idag kör allvaret igång här ! Tycker det känns skönt när allting blir som vanligt igen och man inte vänder på dygnet .Ha en skön tisdag .Kramar Rita

Unknown sa...

Vardag igen ja.
Och nu måste jag tillbaka till rutiner och bli strukturerad i mitt arbete.
Och så träningen på det.
Tufft, men måste!
Så det är ju bara att köra.

Kram och glöm inte andas nu när allt sätter igång igen.

u.

The Place To Be sa...

Japp, ganska skönt att komma igång igen faktiskt!

Tack för reatips! Jag behöver lite tips!
Kram Malin

Ninelin sa...

Tillbaka till vardagen. . . trött efter lång resa och tidsomställning. Nu en mängd saker att ta tag i. Vet nästan inte i vilken ände jag ska börja i ;-)

God fortsättning.

Kram N

Life´s Silverlining and I sa...

Jag gillar också att vänta på bra rea på vissa ställen. tack för tipset! Kram Nilla