måndag 27 januari 2014

En morgon i det blåGod morgon
Själv befinner jag mig "up in the air" just nu och är på väg på jobb i Köpenhamn över dagen. Åker hem igen ikväll igen så fram och tillbaka, hit och dit, inte ett dugg glassigt, bara slitsamt på kroppen tycker jag nog. Har jag tur får jag en liten stund över så att jag kan hänge mig några minuter i Malene Birger butiken på Kastrup. Det är där jag brukar göra mina bästa MB fynd. Jobbar (shoppar) bäst under press kanske.

Snart har vi Februari kommen och då kommer IKEA med lite nyheter som på bilderna i varje fall ser lite spännande ut. De har lampskärmarna föll mig i smaken. Jo, vi har sett dem förut och är väl alla ganska överens om att de är otäckt lika Tine Ks vackra lampskärmar. Men dessa har förhoppningsvis ett inte så otäckt pris så jag ska nog kika lite närmre och hoppas kunna placera in i varje fall en i sovrummet. 

Nu ska jag hänge mig åt min bok och ta en kopp kaffe här uppe i det blå.


4 kommentarer:

Linda sa...

Dom lampskärmarna var riktigt, riktigt fina. Måste hålla utkik

Klart jag bokar in 3:e maj. :)

Kram Linda

Ninelin sa...

Ha en trevlig resa! Gillar Köpenhamn.

Tack för din hälsning! :-)

Kram N

Ekenäsliv sa...

Verkligen fina lampskärmar! såg även en snygg lampfot i glas när jag besökte varuhuset för att fylla ljusförrådet igår;-)
Hoppas du haft en bra dag i K-hamn och att du gjorde några fynd :)
Kram Anna

TITTILINA sa...

Dom där ska jag oxå ta mig en titt på. Jag har länge funderat på en sån där tine K. Men det här, det kommer att passa min plånbok så mycket bättre.....