lördag 23 februari 2013

Sen lördagkväll och nya priserHej sena lördagkväll!
Det blev ett sent inlägg idag. Har bara inte hunnit med något annat än familj och vänner idag och det är ju faktiskt rätt skönt att få ha sådana dagar ibland, eller hur!

Jag har lillfian har tillbringat förmiddagen i stallet. Mysigt, mysigt, men jag längtar till dess att det blir lite varmare och härligare ute. Hade glömt bort hur råa och kalla stall och ridhus kan vara. Brrr.
Efter det varm dusch och så förberedelser inför middagen vi hade med bästa vänner här ikväll. 
Vi hamnade såklart tillslut framför Mello - och vad var det egentligen Jean Pierre Barda hade på sig?? Var det verkligen en lejonsvans på den där stassen? Oh my!

Och nu är det nästan söndag... och jag måste tjata lite mer om 4e maj. Det kommer att bli en hel del om det framöver, kanske av förståeliga skäl. Det tar ju upp mycket av min tid just nu. Ni som inte är intresserade får blunda och ni andra kan drömma om de två "goodiebags" fyllda med varor för ca 1000 kr styck som härliga butiken Vistamia kommer att lotta ut under dagen.

Bra eller bra?

Nu godnatt!4 kommentarer:

Papps sa...

Sov gott!
Love you!
Papps.

Lena - gott för själen sa...

Superbra!

Laura sa...

Åhhh vilka goodiebags! Jag står fortfarande i valet och kvalet om jag vågar boka... med tanke på mina studier :/ Ja, ja vi får se ;)
Ha en fin kväll :)

inge sa...

Great bags