söndag 24 februari 2013

Familjetid


Söndag, pyjamas, ruffsig i håret och varm choklad i sötaste frukostkoppen som är en födelsedagspresent från Gudmor. Bra start på söndagen.

Den här helgen, har precis som nästan alla helger, gått åt till ren familjetid. Det är mys blandat med aktiviteter av olika slag och ridhusets råa kyla byttes för min del ut mot ishallens nästan ännu råare kyla idag. Vad gör man inte för sina barn?
Nu har vi nyss kommit in från en stund lek ute i snön och jag tror faktiskt att våren inte är så långt borta, trots allt. Visst är det fortfarande galet mycket snö, men de där solstrålarna som tittar fram är så behagliga och värmer en vinterfrusen kropp. Jag längtar efter barmark, utetid och små, små spirande knoppar som vårens första tecken. 

Visst kommer du snart våren? Säg att du kommer snart!

7 kommentarer:

Linda sa...

Jag hade också glömt bort hur kallt det var i stallet nu när Lillskruttan och jag började med hästeriet. Där vi är nu finns det inte något ridhus utan en kall paddock att vara i. Fast samtidigt så kan det nästan vara råare inne i ett ridhus ibland än utomhus. Brrr! Lillskruttan är en såååå frusen unge så ridning är väl egentligen inte det ultimata för henne. Många gånger man har kommit hem med frusna tår och fingrar från en iskall ridtur. Men hon verkar ju tycka att det är värt det och för min del är det bara att bita ihop och gilla läget. För precis som du säger, vad gör man inte för de små liven. :)

Kram Linda

PS: Tur att sonen min spelar tennis. Det är i alla fall inomhus. DS. :)

Life´s Silverlining and I sa...

vilken söt kopp! och ja jag kände vårkänslor idag när jag promenerade i solen och hörde fåglarna kvittra. sååå mysigt! Ha en fin kväll! Kram Nilla

Titta in hos Thess sa...

Ja nu kan det väll ändå inte vara sååå långt kvar till våren är i antågande ;)))
Och helgen låter lika härlig som min,bara jag och min lilla familjs:)

Kram Thess

Home2tiny sa...

Underbart att få vara med familj o vänner under helgen, ger energi till kommande vecka. Nu hoppas vi att värmen o våren är på väg. Kramisar Tina

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Jga hoppas att du har rätt, som man längtar nu..:))

Jättesöt kopp!

Må så gott
Kram på dig

HannasHörna sa...

Nästa vecka är det i alla fall mars, lite närmre våren!! Söt kopp!

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Jag önskar att våren vore kommen, men ack så långt borta den känns. Men vi hoppas och tror!! Kram!