lördag 15 december 2012

Vinterfrukost
Vi äter frukost i med ett vitt vinterlandskap utanför fönstret. Dagen har just grytt och ljuset är alldeles blått och magiskt som bara det är under några minuter på morgonen och i skymning. En ny dag tar sin början och rykten om ännu en snöstorm har nått hit.

Idag ska jag på önskemål från min stora kille ta med honom och handla julklappar. Söt som han är vill han köpa något eget till sina syskon, så det ska vi såklart göra. En sväng förbi optikern med honom ska vi också hinna med för att utreda om han ser dåligt.

Och sen då, ja sen ska vi hem och öppna paket med farmor och farfar och försöka få någon som helst kontroll på julen, men det blir senare. Ja och så får vi väl ta och barrikera oss för stormen då.

Men som sagt, vi börjar dagen med lite shopping - Hepp!

7 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Godmorgon! Vilken fin kruka med hyacinterna. Har samma upplägg av min förmiddag, julklappsinköp med mellantjejen. Har inte heller någon kontroll över julen, en del klappar kvar att köpa. Ska försöka trycka in en skidtur också...

Hoppas ni får en fin helg!

Kram Jenny

Casa of Mia sa...

Ser riktigt mysigt ut, vilket underbart bord! kram

Annika sa...

Men vilka bilder alltså!!!
Mysig helg önskar jag er.
Kram Annika

Bara Sara sa...

Fina bildet! Ler åt alla leksaker på bordet - det är samma läge här och det är inte så lätt att hindra dem från att dra grejer till bordet! Kram Sara

Helenas enkla vardag sa...

Så julfint hemma hos er!!
ha en bra dag!
kram Helena

MammaElva sa...

Mysigt det ser ut! Hoppa du har en fin dag! Kram

Lena sa...

Va mysigt ni har det!
Hoppas att du får en mysig måndag och bra start på veckan!

Kram
Lena