söndag 17 juni 2012

Vad gör man med en söndagsmorgon


Men usch och fy vilket väder. Det som igår kändes lite mysigt och skönt känns idag bara så himla trist. Vi är fångna i vårat eget hem, regnet bokstavligen vräker ner och till och med katten vänder i dörren. Ingen går ut frivilligt.
Så vad gör man med en söndagmorgon?
Jag och lillebror lekte lite med kameran och jag tror att vi har en blivande modell i familjen. Och som ni förstår så syftar jag ju INTE på mig själv utan på den lille spellevinken som fattade poängen på en gång och satte sig i position och smilade upp sig när självutlösaren på kameran tickade ner.


Storebror är uttråkad och spelar mer TVspel än vad han egentligen har tillåtelse till. Men vem har hjärta att hindra honom? Kreativiteten flödar inte direkt en dag som denna. Men nu snart, när lilleman sover middag ska vi nog sätta oss och spela lite riktiga sällskapsspel, dricka te och kanske äta upp de där godisresterna som blev över efter gårdagens filmkväll.


Jo så visst roar vi oss bäst vi kan, samtidigt som vi hoppas på att regnet ska upphöra så att vi åtminstone kan gå ut och få lite luft i våra lungor.


6 kommentarer:

Lina sa...

Samma skitväder i Stockholm:-(
Maken fick dra ut själv med stora tjejen till Junibacken, jag bara vägrar gå ut en dag till i regnet.. Nu sover lillis sin tuppis så jag soffmyser med latte och blogglektyr, lite mysigt ändå..

Kram Lina

Bara Sara sa...

Varit skitväder här också, frågas efter dator och telefon för spel mer än vanligt.. Nu är det bättre- jag snörar skorna och ska ut och springa!!

Caroline - Gardentalk sa...

Absolut blivande modell, han är ursöt! Nu spricker det upp, hoppas det blir lika fint som igår kväll. Vi gick ner till havet vid Grävlingsberg där ligger solen till efter nio, tjejerna badade tom. Kram Caroline

smile sa...

Vilken gullunge!

Här har vi haft midsommarväder. Regn och sol omvartannat. Och jag har plockat, plockat, plockat. Bara rensa hallen från skor och väskor tog en evighet. Men nu är nedanvåningen klar. Puh!

Lite godis hade inte alls varit dumt just nu...

Trevlig söndagkväll!

Jess sa...

Vilka härliga bilder, den där trappan ser ut som en perfekt fotohörna :)

Göteborg har bjudit på både sol och regn idag, svårt att veta när man ska ge sig ut, det där regnet kan ju komma precis när som ;)

Sahra sa...

Jättefina kort. Ni är båda väldigt fotogeniquea