torsdag 14 juni 2012

Har jag blivit Drottning Silvia?


På mitt arbete finns en relativt strikt och dressad klädpolicy. Att gå runt i jeans eller trendig outfit är inte riktigt enligt policy så garderoben kräver en del dräkter, kostymer och relativt business- aktiga outfits.
Efter graviditet och mammaledighet är väl inte den garderoben helt uppdaterad och då vissa brister var rätt uppenbara tog jag en sväng igår för att komplettera.
När jag kom hem och granskade mina fynd förvånades jag nästan av mig själv? Små dräktjackor á la Drottning Silvia, med guldiga knappar och brokader låg i min påse.
Andreas som då och då kallar min stil för "damig" kommer verkligen att få vatten på sin kvarn när jag glider förbi och vinkar lite nonchalant i mina små dräktjackor.

Vad var det som hände? Har jag blivit Drottning Silvia?

14 kommentarer:

Tindy sa...

ha ha ha :)) Men glöm inte att vinka sådär lite som hon gör så har du hela kitet:)) kram fina:))

Lena - gott för själen sa...

Hihi, ja förmodligen är det så.

Kram Lena

Titta in hos Thess sa...

Ha ha ha du för rolig =)
Nää jag tror inte att du har blivit Drottning Silvia.
Utan en riktigt ur snygg buisness women i topp klass!!!!
Kan faktiskt tycka att det är riktigt snyggt att klä sig så men att kunna blanda upp det med just ett par SNYGGA jeans och ett lååångt pärlhalsband virat två varv lite nonchalant och ballerina till så blir det inte så uppklätt =)
Hoppsan nu kom visst "jobb Thess" i gång ha ha fast jag är ledig.

Hoppas du får en skön och mysig kväll.

Kram Thess

P.S Tack för kamera tipset!!!

Life´s Silverlining and I sa...

Hihi på rätt tjej( läs du) är det där supersnyggt! Dräcktjackan är verkligen jättefin! Jag köpte också med mig lite buisniess kläder hem idag:) kram Nilla

CreandoPhoto sa...

Hoppla! Nej, säg Vickan istället. Hon är ändå lite fräsigare :)

Kramar

Casa of Mia sa...

Ha ha, men snyggt ser det ut, köpte en liknade dräktjacka på Zara, kram

Helenas enkla vardag sa...

Var glad för det!! Själv går jag i en blå pyjamas på jobbet, hur kul är det! Skulle gladeligen gå i små dräkter och känna mig som Drottning Silvia!
Kram Helena

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Glöm bara inte brytningen också så är du nästan i hamn då. ;) Ha ha, nej då jag bara skojar! Du är helt säkert skitsnygg när du glider iväg till arbetet.
Själv känner jag av att jag varit hemma rätt länge nu och myst på i mjukiskläder. Hm...borde också uppdatera garderoben lite. :)

Stor kram!
Jeanette

Unknown sa...

men va snyggt, de är min dröm att få trippa runt i högklackat o snygga kläder på jobbet:). Är just nu väldigt långt ifrån de, pjamaskostym är de som gäller för mig just nu (jobbar i vården). Kram Johanna

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Snygg brud i lyxförpackning skulle jag nog hellre säga !!! Själv går jag runt i pyamaskläder på jobbet (precis som Johanna)...känner mig inte riktigt som drottning Silvia !

Kraaam Anette

Jess sa...

Du blir ju lätt snyggare än Silvia och det är ju snyggt med såna dräktjackor. sen får vi se vad vi tycker om det om tio år ;) Kram

dianasdrömmar sa...

Haha, underbart :) Men du klär i det snygging kram Diana

Annika sa...

Åh! Jag funderade faktiskt på vad du brukar ha på dig på jobbet. Du som är en sådan flådig businesswoman. Tycker det ser snyggt ut jag.

Unknown sa...

Men du - tillsammans med mrs scull eller något annat rockigt smycke plus jeans och klackar blir det där värsta cool-outfiten!!!!!