fredag 20 april 2012

Vår i Paris


Vår!
Inte så varmt som man kanske hade hoppats. Men ändå bra mycket skönare än i Stockholm just nu. Och bara synen av gröna träd, blommande grenar och färgglada rabatter gör mig alldeles varm inombords. Sen att det kommer en skur regn eller hagel då och då, det får man ta helt enkelt.


En lång dag har nu gått mot sitt slut. En snusandes och sovande liten pojke ligger här bredvid. Själv tänkte jag passa på att skicka en liten hälsning till Er, fina ni som läser, hälsar och kommer med tips på hur jag ska kurera den här halsen. 


Och jag är faktiskt mycket bättre idag. Halsen har successivt blivit bättre och bättre och imorgon hoppas jag på att den ska vara bra, men det kanske är för mycket begärt. Det fruktansvärda locket för öronen som jag fick när vi flög igår och som vägrade släppa har släppt under dagen så nu hör jag dessutom igen. Vilken befrielse. 


Vi har haft en helt underbar dag. Lång, och väldigt innehållsrik, så att vi är trötta, det är ingen underdrift. Men mycket har vi sett och mycket har vi gått. Och min E har varit så duktig och förståndig.
Promenader, Eiffeltornet, L'Arc de Triomphe, Champs Elyssé, Disneybutiken, Lunch i Saint Germain, Notre Dame, strövat i Marai. Ja jisses vad vi hunnit med mycket idag. I morgon ligger en ny dag framför oss. Vad vi hittar på, det får vi se, men mumier eller katakomber lockar vissa.
Och imorgon kommer eldprovet på hur vältränad jag är, eller inte är. Kommer jag ha träningsvärk i rumpan eller inte? Men om jag säger såhär... Det var inte så jobbigt som jag trodde.
Att gå uppför trapporna i Eiffeltornet. 
Hela vägen! 
Whoop Whoop!

10 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Underbara bilder från en drömstad!!
Dit vill jag gärna åka, har bara varit strax utanför Paris på genomresa;) Vad roligt att få hänga med och se hur ni har det!

Kramar
Adela

Hajan sa...

tänk att jag kom till Paris en gång till tack vare Dig.
Underbara bilder ett måste är ju
Loppmarknaden.
Konstnärskvarteren alla små trevliga Bistro att äta på
Det räcker bra att bara vandra omkring.Lycka till.vad roligt för barnen med-

Coolaannna sa...

Vad härliga bilder! Och vad man blir sugen på Paris!

Hiihihi, hoppas inte att träningsvärken tar över dagen! Kan ju åtminnstone vänta tills i morgon :)))


Ha en fin dag!

Helena Helberg sa...

Åh.. Jag sitter här och åh:ar mig över varje bild! Det är ju så vansinnigt vackert! Hoppas ni har en fantastisk resa! Kram!

Paulina sa...

Åh vilka bilder! Längtar iväg jag med.
Hoppas vädret skärper till sig ännu mer! Kramar från ett regnigt Malmö.

Pernilla sa...

Så himla mysigt! En weekend med sin store!

Katakomberna kan säkert vara jättespännande för en kille i den åldern :-).

CreandoPhoto sa...

Så härligt! Bättre där än här skulle jag säga :) Krya nu på halseländet!

Kramar Kicki

Sahra sa...

Åh så mysigt ni har det. Blir lite avis. Men snart är det min och sonens tid. Vad tycker han då? Är han liiite imponerad. Tycker han det är häftigt, konstigt, vackert, coolt, knäppt? Känner han igen sig från filmer, böcker, foton? Hoppas ni får sol sol sol resten av tiden där. Kram

Titta in hos Thess sa...

Vilka underbara bilder =)
Och riktigt härligt verkar ni ha det,

Många kramar Thess

Anonym sa...

Åhhh vad mysigt ni verkar ha det : ) fina bilder : ) kram Sofia