onsdag 11 april 2012

Impulsivt köp - igenJo, det var ju det där med de nattliga impulsköpen från min Iphone. Har ju tidigare berättat att jag ibland ligger där och budar lite hej vilt på Bukowskis market. Alltid en överraskning när mailen trillar ner gällande vad man förlorat för budgivning, eller som ibland, vunnit.

Nu senast kammade jag tydligen hem en stol. Förstod inte riktigt varför jag budat på den när jag hämtade den. Men nu är den här. Och mannen gillar den så det får väl vara bra antar jag. Mitt problem är dock att i det rum jag tänkt ha stolen så går färgerna i svart, vitt och grått. Inte brunt som träet i den här pjäsen.
Jo den är söt, men kan man måla den? Hur skulle ni ha gjort? Ni allvetande experter som håller till här... Kan man över huvud taget måla en sån här stol med bra resultat? Svart? Vit? Grå? Eller behålla som den är? You tell me, för jag har ingen koll alls just nu!

Phu... nätterna är farliga, även om man inte är varulv....

Ps. ni som undrar ang. Glossybox och poäng och så. Tack för upplysningen. Jag hade givetvis inte en susning om att jag kan få "poäng" om jag fixar in er. Så om ni vill gå med kan ni anmäla er superenkelt via Glossybox hemsida, eller så skickar ni ett mail till mig (mailadress i högerkanten) så "bjuder jag in" er som det så fint heter, och kammar hem en massa poäng... Ni gör som ni vill babes, men självklart tackar jag inte nej till lite "bonus".

17 kommentarer:

LifestyleByLena sa...

Åh vilken underbar karmstol! Tycker den är snygg som den är men förstår om du vill måla den så den passar i det rum du tänkt. Visst är det nitar som sitter längst ut med tyget? Och inte ett pärlband? Ser inte helt tydligt från min mobil. Isf tror jag det är svårt att måla den med ett bra resultat om du inte tänkt byta tyget också?
Kraaam Lena

Titta in hos Thess sa...

Du och dina nattliga auktioner =)
Den äe verkligen uuuurfin,och jättefin som den är.
Egentligen skulle jag nog ha svårt att måla om just DEN där för att den är så fin.
Men annars har jag en tanke att själv få tag i en liknande stol/soffa och faktiskt måla om,svart eller vit högblankt med svart/vit tyg,tror att det skulle vara skit snyggt.


Kram Thess

Anonym sa...

Jag Hsr målat liknande. Resultatet blir ok. Anser jag att stolen är värd det så lämnar jag in till ett proffs. Finns en i city dom jag anlitar. Kram Sahra

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Jag skulle ha den som den är...fantastiskt vacker! Det är inte helt fel att blanda in lite brunt i de färgskalor du nämner för att få in lite av jordelementet (feng shui) ;).

Kram kram

Anonym sa...

Jag skulle definitiv inte kunna låta bli att måla den vit.
Jag målar det mesta......he he.
Jag känner mig själv, håller mig ifrån Tradera mm, har hört att man kan bli beroende :).
Ha det gott, det blir nog bra oavsett vad du bestämmer dig för, modellen är jättfin.
AC

Lena - gott för själen sa...

Gör lite ont att måla en sån fin stol, om du frågar mig.

Kram Lena - gott för själen

CreandoPhoto sa...

DEN hade jag valt att behålla som den är. Jättefin tycker jag. Annars är min erfarenhet att en sån stol, med mycket mönster, blir snyggast i svart.

Kramar Kicki

Beautifulosophy sa...

Älskar också Bukowskis Market (och Lauritz är också bra...) och stolen älskar jag också! Men skulle nog måla den i svart ram tror jag. Vit är också jättefint, beror på vad som passar bäst hemma hos dig såklart. Men hursomhelst ett kanonköp!

smile sa...

Sååå snygg! jag skulle absolut behålla den som den är. Plocka in nåt annat i rummet som fångar upp samma ton. En tavla tex. Tror det bryter av snyggt mot din övriga inredning. Vi har svart/vitt/grått i vardagsrummet med vita soffor och bokhyllor men bryter av med rustikt ekmatbord och soffbord. Och några tavelramar.

Lycka till och grattis till fyndet!

Life´s Silverlining and I sa...

håller med smile, innan här, behåll färgen! Jag vet hur det är det där på nätterna hihi fast inte bukowskis då utan tradera och andra butiker:) kram

Mrs Sunshine sa...

Jättefin stol! Grattis till fyndet, tycker den är fin som den är.

kram!

Hemma på Sjuan sa...

Jättefin stol som den är men kan nog bli väldigt fin ommålad oxå. Jag hade väntat ett tag och "bott in" den lite innan du gör nåt.
Kram Suss

Mamma C sa...

Jag skulle inte måla den. Lite brunt i det hela kan inte vara fel.
Kram Mamma C

Annika sa...

Jättefin stol. Bra köpt.

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Superfin stol, vilka spännande nätter ! Behåll den som den är ett tag och sen lyssnar du in magkänslan och kör utifrån den !!

Kram Anette

dianasdrommar sa...

Vilken underbar stol :) Gillar mycket.Skrattar lite åt dina nattliga auktioner..jag ligger med iphonen och budar vilt på traderaauktioner och passar tider....kramar Diana

Malin på pastill.nu sa...

men åh, jag måste börja med nattliga autkioner på momangen :-D