måndag 2 april 2012

Ett steg bakom


Hej ny vecka!!

Och inte vilken vecka som helst, utan Påskveckan, och en vecka då jag måste försöka ta igen allt jag inte gjort, men som jag borde ha gjort. Att vara ute i sista sekunden är inte vad jag förespråkar, men ibland blir det som det blir. Som nu till exempel. Jag har inte tagit fram eller fixat ett enda påskpynt hemma. Det ser ut som vilken dag som helst hemma hos oss.
Jag har jobbat för mycket och varit hemma för lite. Hoppas verkligen att denna vecka ska vara något lugnare så att jag hinner ta tag i lite Påskfestligheter. Det var annat förra året när jag var föräldraledig och hade all tid i världen till att planera Påsk. Så är det som sagt inte längre. Läget är annorlunda i år. Påskångesten jagar mig och nafsar mig i hälarna. Det är nog bäst att börja springa!

Och jag har heller inte haft en sekund över till att hälsa på hos Er kära vänner. Ikväll är det jag som sätter mig med en kopp te och surfar runt inne hos er. Ni kanske kan bjuda på lite Påskinspiration??11 kommentarer:

smile sa...

Gärna, om inte blogger hade strulat med mig här.

Snabbpåsk: gula tulpaner och påskliljor!

Life´s Silverlining and I sa...

inte så mycket men lite bjuder jag på hihi, vi åker bort över påsk så det blir inte så mycket. Kram

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Hm...ingen påskinspiration här inte. Har inte heller haft tid faktiskt. Men det kanske kan bli ett påskris innan påsken kommer iaf, ha ha.

Kram på dig snygging!

Sahra sa...

Jag åker inte slalom, men fasiken vad underbart det ser ut. Vad härligt att du fick en sådan helg innan säsongen är över för den här gången.

Påsken är en av de mest menlösa helgerna. Jaja, Jesus och korset och allt det där. Men firandet. Med samma tråkmat som alla andra helger. Fantasilöst är bara förnamnet. Godis så man kräks. Tuppar är INTE snygga. Kan aldrig bli stylish. Kycklingar är väl söta men de hör hemma ute i kycklingfarmen eller nåt.

Eller har min anti helt enkelt att göra med att någon annan än Jesus dog under påsk? Hm. Kanske. Men jag förstår att det är skönt för hårt arbetande människor att få några dagar ledigt. Hoppas du slipper stressa och får tid att njuta
Du hör hur entusiastisk jag är över den kommande helgen.
Kram

Elina sa...

förstår hur du känner dig, jag har iof varit hemma men ändå. Det enda jag har hunnit ta fram är en liten vit porslinshöna. Annars tycker jag att lila-vita violer är påskigt :)imorgon blir det påskris. Och så lovade jag barnen att göra en påsktårta till helgen.
Hoppas du hinner ikapp påskharen :)
Kram

Titta in hos Thess sa...

Hej vännen!
ha inte ångest över påsken,jag har varit hemma i en vecka oh har inte börjat än,men vad säger du om att vi tar ett gemensamt krafttag i morgon så ska vi nog hinna ska du se.
Härligt att se att du hade en riktig toppen helg.
Men skönt att ha dig tillbaka.

Kramar Thess

Unknown sa...

Vi har en portugisisk tupp | som vi köpte på bröllops resan. Han kommer ut imorgon. Sedan kör jag tulpaner & urblåsta ägg som kidsen akvarellmålar. Inget mer.
Jo en helg i stugan :))

Njut av familjen nu.
Kram.

Helenas enkla vardag sa...

Behövs inte så mycket pynt! Lite pärlhönsfjädrar,vaktelägg och påskliljor! Klart!!!
Men förstår vad du menar, det är inte bara att åka bort, det ska skötas när man kommer hem igen hmmmm...
Ha inte för höga ambitioner bara!
Välkommen hem, ni ser ut att ha haft jättemysigt!
Tack för sofftipset!
Kram Helena

dianasdrommar sa...

Hoppas du får en lite lugnare vecka, inte pyntat så mycket här heller..kram Diana

Tina sa...

Jag är i snickartagen, har bara lite men lagom pynt..

kram

Paulina sa...

Härligt att det blev lite skidväder till sist! Och påsken är ju så avslappnad att man inte behöver oroa sig så mycket för pyntet. Man kommer långt med en bukett påskliljor! Kram