tisdag 11 oktober 2011

HelgaktiviteterJag och barnen var själva torsdag till fredag eftersom Andreas var i Italien. När man är själv med de tre juvelerna gäller det att aktivera sig. Ha en plan och sen "stick to the plan" för allt vad man är värd. Utan plan överlever man inte länge. Utan plan och utan aktiviteter brakar helvetet lös. Det vill man inte. Alltså, helgen var strikt planerad.
Fredag efter skolan blev det badhuset i Gustavsberg. Mysigt! Hem, äta middag, lite mys och sedan tidig säng. Lördag upp med tuppen, Nackamästerskapen i fotboll var på helgens schema för Edward. Som tur var fick han åka med en kompis, och blev upphämtad redan strax före åtta. Vi andra plockade ihop oss och frukost och tog oss iväg till Boovallen för att titta på Edwards match nr 2 kl. 9.50. Vi var hemma igen till lunch och på eftermiddagen kom Petra och alla barnen över på fika och lek. Middag, mys och säng.
Söndag var vi på gymet redan 9.10 där alla barnen fick vara på MiniSats medan jag fick lite tid att träna. Väl hemma igen bakade jag och Elise kanelbullar. Edward hade eftermiddagsmatcher så vid 13 blev han upplockad. Vi andra tog oss iväg och hejade på första matchen. Efter det åkte vi hem och välkomnade Lotta med alla barnen som kom över på fika och lek. Framåt kvällen kom en trött men lycklig fotbollskille hem. Stolt som en tupp över första pokalen. Middag, bad, läxläsning och säng. Tre trötta barn somnade ovaggade i sina små sängar. En trött mamma somnade i soffan med en söt liten kisse i knät. Allt som allt en bra helg.

1 kommentar:

Thiel sa...

Otroligt aktiv helg! Jag är imponerad.