torsdag 1 januari 2015

Gott nytt år!


Gott nytt år kära bloggläsare!
Jag hoppas att 2015 blir ett bra år för er alla.

Idag är jag en ganska så sliten person, men himla kul och trevligt hade vi igår, det går inte att sticka under stol med. 
Vi var åtta vuxna och åtta barn här hemma hos oss och hade nog en av de bästa Nyårsfesterna någonsin. Jag trillade i säng vid femtiden i morse efter att ha ätit en gudomlig sexrätters meny bestående av Blini med löjrom, Hummersoppa, Champagnesorbet (som en smakrensare), Koreansk råbiff, Hjortfilé och Glace au four. Och till detta givetvis en hel del skumpa, gott vin och drinkar.


Nyårsaftons morgon startade dessutom med detta här ovan. 
Lyxfrulle på Grand Hotel i Cadierbaren. En tradition som jag och fyra tjejer här brukar ägna oss åt på denna dag. En fantastisk start, så även i går, innan jag åkte hem och förberedde för invasionen och festen. 

Idag har vi skickat hem alla nattgäster (alla sov över) och bara softat med pusselbygge och myskläder och nu hägrar soffan och gosiga filtar. Det blir förhoppningsvis en tidig kväll ikväll.

Gav ni några nyårslöften?
Jag brukar inte göra det, men i år blev jag "tvingad" så mitt nyårslöfte är att komma igång med yogan igen. Min kropp och knopp mår så himla bra av det men jag har tyvärr tappat det och inte fått in det som en rutin. Ändring på det nu då.
Ja och så ska jag köra en sockerfri Januari, med start på lördag eftersom vi imorgon kalasar här igen då vi firar födelsedag.
Men efter det, hårda tag för den här kvinnan!

Ha en fin Nyårskväll kära ni!
Jag uppskattar verkligen era besök och era hälsningar.4 kommentarer:

Hajan sa...

Gott nytt till Dig med. Vilka fina frukostar, vi har inget Grand Hotell här på landet hos mig.
Vilken ynnest att få bo så nära Stockholm och dess utbud.
Nej jag tager min frukost hemma hos mig, det är bra det med, många som inte har ett eget hem i dag, som det ser ut i världen
kring oss, och även här.
Stor kram från Hajan

Lena - gott för själen sa...

God fortsättning! vilken härlig nyårsafton du verkar ha haft!

Kram Lena

Adela sa...

God härlig fortsättning på det nya året fining!;) Urmysiga bilder från er kväll och kl 5 var inte dåligt! Jag trillade i säng kl 01 som en pensionär:D

Kramar
Adela
http://houseofadela.se/

Ulrica sa...

Vilket härligt firande ni ser ut att ha haft :).
Jag önskar dig allt gott för 2015!

KRAM