torsdag 1 maj 2014

Det börjar dra ihop sig


Finfin matta från Design Lina Johansson är ett av alla pris på lördag och i vanlig ordning håller mitt förråd på att svämma över. Den här priset kommer från Holmbytorp inredning &; Design.

Har ni haft en bra Valborg och Första maj?
Jag vet att det varit lite tyst här men just nu har jag (kanske av förståeliga själ) rätt mycket att stå i. Jag känner dock att Stora Bloggdagen fått lite för lite uppmärksamhet här på sista tiden så nu bränner vi av lite priser under dagen tycker jag. Vinstbordet är underbart i år (igen) och goodebagen toppar nog i år om jag skulle säga det själv. Ni som kommer får se såklart och jag tror inte att ni blir besvikna.


Nyöppnade webbshopen Comme-Ci går in med 1000 kr att shoppa loss för. Här finns accessoarer från Vivianne Westwood, The Jewelery mfl.


Från en av mina favvo webbshoppar - Vistamia kan man plocka med sig ett presentkort på 500kr. (Missa inte att Vistamia just nu och fram till söndag har 25% rabatt på Odd-Mollyplagg)
Och en favorit i repris.
Magasin Krantz har skickat en hel låda full med härliga produkter från Maison Belle!
Åh jo - inte illa va!


Gud vad jag längtar, och ja nu börjar jag bli sjuuukt nervös igen, för gah vad mycket det är att fixa ihop för att få dagen att bli så bra som jag hoppas. Det ska bli så himla kul att träffa er på lördag mina vänner!
Så himla kul""

(PS. Om någon i sista stund kommit på att ni inte kan missa dagen, så finns möjlighet att komma fortfarande)

3 kommentarer:

Lena sa...

Och jag längtar också! Ska bli så kul att ta del av vad du fixat!

Kram Lena

VÄLKOMMEN HEM! sa...

Vilket underbart vinstregn!
Åh, det ska bli galet kul och jag fixar med outfiten för fullt!
Har ännu inte bestämt mig om jag blir kvar över natten så om någon därute inte vill sova allena utan vill ha nån att hålla handen så hör av er till mig! (jag betalar givetvis för mig ;-)
Kram, vi ses snart raring!
Judita

Life´s Silverlining and I sa...

Ha det riktigt kul nu ! Du har verkligen fixat superbra! Så tråkigt att jag inte kunde komma denna gång men jag ser fram emot nästa:)kraaaam Pernilla