måndag 5 september 2011

Tjejhelg på Fagerdala

Klockan 12.00 i Lördags träffades vi, fyra tjejer som känt varandra sedan lekis, på Bullandö krog för en härlig lunch i den gassande sensommar solen. Vi hade så mycket att prata om att vi inte märkte att timmarna flög iväg. Snart var klockan halv fyra och vi förflyttade oss till glassbutiken som har en fantastisk hemgjord glass.

Färden gick sedan vidare till underbara Fagerdala där vi promenerade, drack champange och avnjöt fantastiskt god middag med gott vin. Vi tjattrade på och tillslut stupade vi i säng. Äntligen fick fyra trötta mammor sova en ostörd natt. Utvilade och glada vaknade vi på söndagen, åt en god frukost. Vi tog våra kaffekoppar och en bit av Annas kardemummakaka och vandrade ner till vattnet där vi satt i höstsolen och avslutade vår helg.

Lycklig och varm i hela kroppen återvände jag hem efter vad man får kalla en väldigt lyckad helg. Jag är glad att jag har så fina vänner. Jag har minnen med er mer än trettio år tillbaka och jag vet att nya minnen kommer att skapas av all tid vi har framför oss.

Tack fina söta älskade vänner för att ni är ni.

1 kommentar:

Thiel sa...

Visst är det fantastiskt med vänner som man har känt i nästan hela sitt liv? Det är en sådan lyx att få ha det tycker jag. Det låter som en fantastisk helg. Kram, Lisa