söndag 17 augusti 2014

Kräftfest


Igår var det dags för årets första kräftskiva.
Det har blivit något av en tradition nu att vi träffas hos oss, fem familjer här i vår "by" och det brukar alltid vara exceptionellt trevligt. Så även den här gången såklart och ja jag är liiiite trött idag, precis som det ska vara alltså. Jag är dessutom otroligt tacksam att jag inte rörde snapsen (tycker inte om snaps) så förutom trötthet är det inte så mycket som är fel.


En halvskuggig jag med ett fat småländska kräftor och tyvärr var de inte alls så där jättegoda. Smaken var i och för sig helt ok men de var såååååååå småååååå. Små ytte pytte klor. Och det vill man ju inte ha, nä lite mer rejäla grejjer får det nog vara för att jag ska vara nöjd.


Men fasligt trevligt var det i varje fall och nu sitter jag här och försöker få mina barn att somna så att jag själv ska kunna krypa ner i bingen snart. Imorgon drar en ny vecka igång samtidigt som det är dags för alla rutiner och sånt igen. En skolstart, en tillbaka till dagis start och så nya Engelska skolan för storebror som faktiskt smygstartade där redan torsdag - fredag förra veckan.

Men som sagt - nu är hjulet i rullning igen - och det med besked!


5 kommentarer:

♥Linda♥ sa...

Ja, nu är det kräfttider igen. Jag har ännu inte ätit årets första men det blir nog ganska snart kan jag tro. Älskar kräftor och kan äta hur många som helst. Men de ska vara goda och rejäla, småttingar är ju trist.
Ha en fin start på veckan som kommer.
Kram!

Mittgodastefinaste sa...

Kul med kräftskiva! Jag brukar alltid äta så många att jag nästan skäms!

Kram Jenny

mammaxtre sa...

Jag är galen i kräftor, får aldrig nog :-)

Nu är hjulet i rullning igen. Känns både bra och vemodigt.

Ha det gott

Titta in hos Thess sa...

Å vad härligt med kräftor !!!
Tror minsann att det kan bli lite sådant till helgen ;)
Ja som sagt nu är man igång med vardagen igen men liiiiite skönt är det allt ;)

Kram Thess

jannice lindell sa...

var kommer detta underbara fat ifrån? kram