onsdag 2 april 2014

Happy färgchock


Oj, vad hände?
Någonstans i min iver att omge mig med färg smög sig ett par knallrosa chinos in i min garderob. Har det brunnit i huvudet på mig eller tror ni att det kommer att funka till sommarens härliga kvällar?


Men jo, visst är det roligt med färg!
Byxorna hittade jag hos Lindex. Jag ska medge att jag inte alls är så impad av Kate Hudson kollektionen som alla hyllar högt och lågt. MEN jag tycker att Lindex har klart bra produkter i märket Holly&Whyte. Mycket snygga saker av god kvalitet som passar mig och min stil alldeles utmärkt. Sjukt bra priser får man också säga att det är. De här rosa tivoli byxorna är från den linjen och jag passade på och slog till på ett par i mörkblått också, varför inte när man ändå håller på tänkte jag, kanske lite som en man skulle ha tänkt.

Finaste armbandet från My Dromedary är också på. Ni minns väl att jag skrev om dem tidigt i vintras va? 
Nu har webbshopen öppnat och jag har faktiskt sett smyckena på kända bloggare både här och där. Kul tycker jag, och tillskriver helt ogenerat mig själv som "först" i bloggvärlden med dessa smycken!
Roligt är det också att My Dromedary faktiskt kommer att vara med 3e maj på Stora Bloggdagen så då får ni som kommer chans att kika lite närmre på finheterna och någon kanske går hem med en fin vinsts just därifrån.

Nu ska jag ta och packa lite, för imorgon åker jag till Sälen på konferens. I ärlighetens namn vet jag inte om jag är så sugen på snö nu när mina vårfeelings börjar få övertaget, men det blir roligt, det vet jag.
Och en sak till - jag är sååååååå himla glad. Den där saken jag gick och väntade på... det har hänt och det betyder så väldigt väldigt mycket just nu i mitt jobb. En sak till betyder det - presenten till mig själv! Yes!

(Byxor: Lindex Holly&White, Blus: Stylelevel, Armband: My Dromedary)

7 kommentarer:

Ekenäsliv sa...

Härlig färg! O jag äääälskar verkligen rosa!
Har två av dessa chinos, riktigt bra är de! Men nu verkar de inte finnas i 34... Allt annat är för stort för mig tyvärr:(
Kram Anna

Sahra sa...

Så jävla snygga på dig. Särskilt när du matchar med läppstift

Carina sa...

Mycket snyggt

Lena sa...

Jag hittade en hel del faktiskt som jag tyckte var snyggt i Kate Hudson-kollektionen. Men smaken är ju delad ;-)

Kanonfina byxor. Där är vi ense.

Grattis till det som hände på jobbet och till din egen present.

Kram Lena

Anonym sa...

Så snyggt på snygg tjej : ) kram Sofia

Johanna | Tillvaron.se sa...

Klart rosa fungerar! Glad blir man då sannerligen. Jag slog till på ett leopardmönstrade slappisar hem idag, också lite utanför min ram - men roliga :)

Ha det skönt i sälen nu. Kan iaf önska sol till snön!

Life´s Silverlining and I sa...

jättesnygga! håller med om holly.... på Lindex mkt fina saker där. grattis till bonusen om jag gissar rätt? kram Pernilla