onsdag 6 april 2011

Framsteg


I torsdags var det grötpremiär. Swisch sa det så var smakportionen uppäten. Lite förvånad bara första gången över att få någonting i munnen som inte var mjölk. Sen har det gått av bara farten och i söndags intogs en hel portion, vilket nu blivit ett fast kvällsmål.

Annars är det mest rullning som står på agendan för lilleman. Det är ju bara någon vecka sedan han lärde sig att rulla (välta) från mage till rygg, men efter idogt arbete lyckades han även med konststycket att ta sig från rygg till mage i onsdags. Nu är detta det enda som gäller, man skulle kunna säga att han för tillfället är besatt av att vända sig från rygg till mage. Överallt ska det vändas, på skötbord, i babygymet, på golvet, you name it. Övning ger färdighet kan man konstatera.

I lördags uppgraderades också alla barn på stolfronten. Vi hämtade in bygel och ryggplatta, så fick Oskar ta Elises stol (lite missnöje dock från systern), Elise sitter numera på Edwards stol, och Edward har fått hoppa upp ett snäpp och sitter numera på vuxenstol. Så nuförtiden sitter vi alla fem samlade runt matbordet.

1 kommentar:

Thiel sa...

Söt och mycket lik sina storasyskon!