Sköna, härlig lördag!
Här hos oss händer just ingenting idag. Vi har haft en lååååång morgon och bara myst runt hela högen. Brödet blev som vanligt väldigt gott så jag satt rätt länge och smaskade på det tillsammans med mitt te. Tänk vad just helgfrukostar är härligt ibland. Receptet hittar ni här nedan.
Nu ska vi försöka aktivera oss under eftermiddagen. Inte helt enkelt. Det snöar ute, suck, så att gå ut känns inte så jättelockande. Hade hoppats på det där härliga vårvädret som varit här senaste dagarna, men som jag bara fått se genom ett fönster. Men icke. Fast med lite tur kanske det spricker upp. Vore så underbart att få känna lite solvärme.
Har ni några härliga lördagsplaner?
Smart att göra i muffinsformen
SvaraRaderaMmm gott med färskt bröd.
SvaraRaderaTycker receptet känns bekant...;-)
Hoppas att helgen blir härlig!
SvaraRaderakram
Tack för receptet, har skrivit ut det. Här känns det som vår i luften, vi får väl se hur länge. Nu måste jag läsa dina kommentarer kring ordkontrollen så jag också får bort min.
SvaraRaderaHa en fin lördag. Kram Therese
Det där brödet brukar jag också göra. Är fantastiskt bott och går så snabbt att göra. Brukar dock använda en långpanna (25 x 35 cm) istället, och sedan skära 24 bitar. Dels så klarade inte mitt tålamod att kladda/klicka degen i muffinsplåten och dels så tyckte jag de blev gigantiska. Ett litet tips bara/Lena (snart med egen blogg :-)
SvaraRaderaLåter jättegott, jag älskar verkligen att baka kalljäst bröd. Ska prova ditt recept nästa gång för det ser sååå gott ut.
SvaraRaderaKram Camilla
Å vad härligt med ett nytt recept.
SvaraRaderaHoppas att du har haft en bra dag trots uteblivet vår väder.
Mellon i kväll kommer bli riktigt spännande,tror du inte?
Hoppas du får en mysig kväll.
Kram Thess
Brödet bliver gott det vet jag,dotter min brukar baka kalljäst.
SvaraRaderaMellon blev spännande jag höll på
Danne och Mikowski. det stämde ju
rätt bra.Skulle gärna velat ha Perelli där med.Men det går ju inte
Ja smaken är som baken,delad