måndag 29 augusti 2011

Kanske..





 ...kommer den här lilla sötnosen flytta hem till oss.
Jag är av den uppfattningen att barn mår bra av att växa upp med djur. Empati och ansvar är viktigt att lära sig tidigt.

torsdag 25 augusti 2011

Bröllop i Mölle


I lördags skålade och firade vi Ida och Jocke som blev man och hustru i vackra Mölle. Mölle som visade sig från sin allra bästa sida med en strålande sol över det vackra havet.

Köpenhamn




I fredags firade vi vår 6e bröllopsdag och detta gjorde vi i Köpenhamn. Egentligen var inte bröllopsdagen förrän dagen efter, den 20e Augusti, men eftersom vi då skulle på bröllop i Mölle passade vi på att fira en dag i förväg. Gott så.

onsdag 24 augusti 2011

måndag 22 augusti 2011

Skolstart

LeonB, Leon S och Edward - tre nya "Etta gluttare"


Första "riktiga" dagen i skolan! Samling på skolgården där fröknarna traditionsenligt sjöng för barn och föräldrar. Upprop i nya klassrummet, där barnen fick ta i hand och blev visade till sina platser av fröknarna. Första boken delades ut och första läxan blir att klä in boken i papper och sätta sitt namn på. Allt känns liksom bekant och inte alls så länge sen. Till och med pirret i magen, som Edward berättade att han hade känns inte alltför lång bort. Det är något visst med första skoldagen efter sommarlovet, så är det bara.

torsdag 18 augusti 2011

Nynäs Havsbad







I förra veckan var jag och min mor på Nynäs Havsbad och "vilade upp" oss.

Augusti 18

En liten dag för mänskligheten men en stor dag för Oskar Bus. De första stegen är tagna. En pojke lika fövånad som stolt. Nio månader och åtta dagar gammal.

söndag 14 augusti 2011

Besök av Familjen Thiel







Finbesök från Hanoi. Familjen Thiel förgyllde en sommarkväll hos oss ute i Kummelnäs. Ett kärt återseende för våra barn, ja och givetvis för mig och Andreas också, men för just barnen betyder Fanny och Lova något alldeles extra.
Fanny - Edwards stora kärlek och trygghet när han började dagis för ganska precis sex år sedan. Lova - Samma kärlek och trygghet för Elise, men för två år sedan.


En vänskap som alltid tar vid precis där leken slutade senaste gången de sågs. Aldrig blyga, aldrig bråk, bara genuin glädje över att kunna fortsätta leken, om än bara för en kväll. Vi är glada att ni snart är tillbaka så att det inte behöver gå så lång tid mellan gångerna vi ses.

Sommarlunch

Sommarlunch hos familjen Zachrisson.