onsdag 13 juli 2011

Vänner

Nu under ledigheten försöker vi ta igen "förlorad" tid med vänner. Dagarna bara går och det är så många som man inte träffar så mycket som man vill. Denna sommar hoppas jag att vi kan träffa många av våra vänner eftersom vi ju inte ska resa någonstans.
För två veckor sedan var mamma/mormor här i en hel vecka. Många härliga utflykter hann vi med, hon och jag och barnen. Förra torsdagen kom Richard, Line och Nils och bodde här ända tills i måndags. Jätteroligt! Igår tog vi oss till Nyköping hela familjen för att hälsa på Familjen Björling och idag har jag och Edward och Elise varit ute på Fagerdala på Värmdö och träffat Anna med barnen Filip, Amelie och William. Dessa får vi se snart igen då de kommer ut till oss nästa vecka, då följer även Carl Fredrik med. Fredag bär det av ut till Ingarö där Sofia, Martin, Agnes och Olof har köpt sommarställe. Roligt eftersom det är så nära oss, tror det inte tar mer än 10-15 minuter. Ska bli spännande att få se deras nya sommarhem. Sen ser vi fram emot besök av familjen Thiel en vecka senare. Och jag misstänker att många av de andra dagarna under semestern kommer vi att träffa våra Kummelnäs vänner och då framörallt familjen Hedegard.

måndag 4 juli 2011

Krypa

Idag har Oskar tagit sina första "krypsteg". Benen förflyttas inte riktigt än utan det är armarna som drar fram honom, men från riktig "krypposition" nu. Snart kommer han fara runt utav bara den, det går så fort.

Midsommardagen



Midsommardagen, alltså lördagen efter midsommar hade vi 5-kamp (som sedemera blev 7 kamp) och drinkparty här hos oss. Tio barn och Åtta vuxna, hur kul som helst. Henrik hade planerat drinkar och agerade bartender med bravur.



Midsommar i Kummelnäs