måndag 31 januari 2011

Skridskoåkning




I Lördags packade jag, Edward och Oskar en ryggsäck med lite varm saft, smörgås och bulle och begav oss ner på sjön för lite skridskoåkning. Snön gnistrade i solen som faktiskt värmde lite, en fantastisk känsla. Edward for fram och tillbaka på isen medan jag och Oskar satt och njöt på en fårskinnsfäll i solen. En helt underbar eftermiddag som ledde till lite mersmak. Mersmaken innebar att vi bjöd in Åsa med sina barn samt Lotta med alla barnen till Söndagen då vi åkte skridskor och grillade korv nere på isen. Elise sov till och med middag ute på fårskinnsfällen under en varm filt. Vad härligt det är att bo här och uppleva årstiderna på bästa sätt!



måndag 17 januari 2011

Jul, sjukdom och trasig dator

Ja nu är det länge sedan det kom en uppdatering av denna blogg. Jul, Nyår och allt därtill har varit. Det har varit mysigt och intensivt. Mycket besök från både när och fjärran. Allt från Stockholm till Hanoi, via Dalarna och Kvicksund, så man kan säga att vi har haft mycket folk här. Men det har ju också varit både Jul, Nyår samt två som har fyllt år. Edward och Andreas, och om en månad är det dags för nästa lilla barn att fylla tre år.

Min dator är trasig så jag har än så länge ingen möjlighet att lägga upp kort.

Sjukdomar har vi också haft. Lite magsjuka och förkylningar. Sist att insjukna var Oskar som blivit förkyld och hostig. Åkte in till akuten med honom i morse och tydligen har han fått RS virus. Inte så bra eftersom han är så liten. Vi behövde dock inte bli inlagda utan hoppas kunna ta oss igenom detta hemma.